ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Παιδόφιλος κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονη όταν αρνήθηκε να φορέσει κολάρο σκύλου

Φρίκη: Παιδόφιλος κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονη όταν αρνήθηκε να φορέσει κολάρο σκύλου
Waseca County Sheriff’s Office

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αρρωστημένες πράξεις ενός 23χρονου, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών όταν αρνήθηκε να φορέσει ένα κολάρο σκύλου. 

Ο Ζάχαρι Άρθουρ Κόλντσμιθ επιτέθηκε στη νεαρή, μέσα στο σπίτι του στο Μανκάτο Μινεσότα. «Την είχε καλέσει για να δουν ταινία», σύμφωνα με τη Metro, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια ήταν η σχέση τους.

Κάποια στιγμή ωστόσο, ο 23χρονος έβγαλε μέσα από ένα σακίδιο σαδομαζοχιστικά «παιχνίδια». ζητώντας από την άτυχη κοπέλα να φορέσει στο λαιμό της ένα κολάρο σκύλου και χειροπέδες.

Όταν η ανήλικη αρνήθηκε, εκείνος της είπε: «Αυτή δεν ήταν πολύ καλή απάντηση, δεν μου άρεσε, γίνεσαι κακό κορίτσι τώρα».

Στη συνέχεια, την έπιασε από το λαιμό και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Όπως κατήγγειλε η ίδια κοπέλα στην αστυνομία, όταν προσπάθησε να του αντισταθεί, τη δάγκωσε στο μάγουλο και στο στήθος πριν την πιάσει από τα μαλλιά και την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα.

Η 15χρονη κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε μέχρι το σπίτι ενός συγγενικού προσώπου. Η μητέρα της ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε να την πάει στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, παραδέχτηκε πως γνώριζε την ηλικία της. Πλέον, είναι αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ