ΚΟΣΜΟΣ

Αμετανόητος ληστής: Συνελήφθη να κλέβει αυτοκίνητα 15 λεπτά μετά την... αποφυλάκισή του

Αμετανόητος ληστής: Συνελήφθη να κλέβει αυτοκίνητα 15 λεπτά μετά την... αποφυλάκισή του
Facebook/ St. Lucie County Sheriff's Office

Ο Casey Michael Lewis αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατούνταν, όμως, συνελήφθη μόλις… 15 λεπτά αργότερα για κλοπή.

Ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη από το St. Lucie County Detention Facility στη Φλόριντα, όπου κρατούνταν για υποθέσεις κλοπής.

Σύμφωνα με τον φάκελό του, όταν αποφυλακίστηκε από το ίδρυμα έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ της φυλακής. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως συμπεριφερόταν ύποπτα και προσέγγιζε τα οχήματα.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να κοιτάζει στο εσωτερικό των οχημάτων και να ανοίγει την πόρτα ενός ασημί αμαξιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNNi, μπήκε στο αμάξι σαν κύριος και κάθισε για περίπου 2 λεπτά.

Στη συνέχεια βγήκε και συνέχισε να περπατά στο πάρκινγκ, εξετάζοντας τα αυτοκίνητα για να δει αν είναι κάποιο ξεκλείδωτο.

Ένας αστυνομικός τον προσέγγισε και όταν τον ρώτησε τι κάνει ο 37χρονος του είπε πως περιμένει την σύντροφό του.

Οι ισχυρισμοί του δεν τον έπεισαν, όμως, και ο αστυνομικός τον έψαξε. Βρήκε πάνω του του αποφυλακιστήριο, ένα κινητό τηλέφωνο μεγάλη αξίας, τέσσερα πακέτα τσιγάρα, έναν αναπτήρα, μία πιστωτική κάρτα, ένα δίπλωμα οδήγησης και 547 δολάρια.

Ο Lewis συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής και της κατοχής κλεμμένων αντικειμένων και μπήκε πάλι στη φυλακή.

Εκπρόσωπος Τύπου της φυλακής τόνισε πως ο αφέθηκε εκ νέου ελεύθερος την ίδια μέρα, αλλά οι αστυνομικοί φρόντισαν να τον παραλάβει κάποιος αυτή τη φορά.

Minutes after being released from jail, a Florida man was arrested in the parking lot for breaking into cars, by Amir Vera, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ