ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε τον 5χρονο αδερφό της

Φρίκη: Έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε τον 5χρονο αδερφό της
Sao Paulo police

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους το φρικιαστικό έγκλημα που είδε το φως της δημοσιότητας με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι στη Βραζιλία.

Μια 18χρονη ομολόγησε ότι βασάνισε άγρια το αδερφάκι της πριν το αποκεφαλίσει και κόψει τα γεννητικά του όργανα, μέρος των οποίων έφαγε.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το ειδεχθές έγκλημα αποτέλεσε μέρος μιας τελετής «μαύρης μαγείας», καθώς γύρω από το αποκεφαλισμένο πτώμα υπήρχαν αναμμένα κεριά.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η μητέρα του 5χρονου αγοριού ήταν αυτή που ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα, βρίσκοντας την 18χρονη Καρίνα να στέκεται δίπλα στον τεμαχισμένο αδελφό της, επιστρέφοντας από τα ψώνια.

Βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και παρά τις φωνές της, η 18χρονη δεν άνοιγε, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια συγγενή της, με τον οποίο έσπασαν την πόρτα.

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που η μητέρα, η οποία ούτε που φανταζόταν τον εφιάλτη που θα βίωνε όταν άφηνε την κόρη της να προσέχει τον 5χρονο αδερφό της, έχασε αμέσως τις αισθήσεις της.

Η Καρίνα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έπνιξε τον αδερφό της με ένα μαξιλάρι, ενώ μετά το αποτρόπαιο έγκλημα προσπάθησε να το σκάσει, αλλά την ακινητοποίησαν ο θείος της και άλλοι συγγενείς.

Ήταν, δε, τέτοια η μανία της να ξεφύγει που τραυμάτισε όχι μόνο το θείο της, αλλά και το σκύλο της οικογένειας.

Οι αρχές ανακάλυψαν στο σπίτι ένα καμένο κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, ένα σουγιά και μικρή ποσότητα μαριχουάνας.

«Πιστεύουμε ότι το κινητό τηλέφωνο ανήκει στην ύποπτη και του έβαλε εσκεμμένα φωτιά πιθανώς για να καταστρέψει κάθε στοιχείο των επαφών που είχε», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ