ΚΟΣΜΟΣ

Νεαροί έσπρωξαν άνδρα από γέφυρα για να τραβήξουν αστείο βίντεο και πέθανε

Νεαροί έσπρωξαν άνδρα από γέφυρα για να τραβήξουν αστείο βίντεο και πέθανε
Ukraine National Police/east2west

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στην πόλη Ντνίπρο της Ουκρανίας, όπου ένας 48χρονος βρήκε τραγικό θάνατο εξαιτίας δύο νεαρών που ήθελαν να κάνουν ένα αστείο βίντεο για να το ανεβάσουν στα social media.

Οι δύο 20χρονοι δράστες άρχισαν να παρενοχλούν λεκτικά τον άνδρα και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές. Ο άνδρας βρέθηκε στην άκρη της γέφυρας που ήταν στο σημείο και παρά τις ικεσίες του να τον βοηθήσουν, οι δύο νεαροί συνέχισαν απτόητοι την επίθεση.

Ανάγκασαν τον 48χρονο να αφήσει τα χέρια του και να πέσει στα νερά του ποταμού από ύψος σχεδόν δέκα μέτρων. Φωτογραφίες οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τον άτυχο άνδρα να κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να κρατηθεί από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας.

Ο άντρας επιβίωσε της πτώσης, όμως δεν κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή και άφησε την τελευταία του πνοή στα παγωμένα νερά. Οι Αρχές ανέσυραν τη σορό του λίγο αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί μαγνητοσκοπούσαν τη δράση τους καθ΄όλη τη διάρκεια, και όπως υποστήριξαν αργότερα στους αστυνομικούς «όλα έγιναν με σκοπό να τραβήξουν ένα αστείο βίντεο για να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Πλέον, βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, που μπορεί να επιφέρει και την ισόβια καταδίκη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ