Τζούλιαν Ασάνζ: Είναι η πιο μαύρη ημέρα για την ελευθερία του Τύπου, τονίζει ο Σνόουντεν
Δριμεία κριτική στην άρση της ασυλίας του Τζούλιαν Ασάνζ από την πρεσβεία του Ισημερινού και στη σύλληψη του ιδρυτή των WikiLeaks από τις βρετανικές Αρχές, ασκεί ο Έντουαρντ Σνόουντεν.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Σνόουντεν κάνει λόγο για «την πιο μαύρη ημέρα για την ελευθερία του Τύπου».
Ο Σνόουντεν αναδημοσίευσε το βίντεο από τη σύλληψη του 45χρονου Αυστραλού, ο οποίος εκδιώχθηκε βιαίως από την πρεσβεία στο Λονδίνο, και κατέκρινε την ηγεσία της διπλωματικής αποστολής του Ισημερινού στην Αγγλία.
Ο ίδιος αναφέρει πως ο πρέσβης κάλεσε την αστυνομία στο κτήριο για να «σύρει», όπως λέει, τον βραβευμένο Ασάνζ από τον χώρο.
Αυτή η στιγμή «θα γραφτεί στα βιβλία της Ιστορίας», είπε και έκρινε πως παρότι οι εχθροί του Ασάνζ χαίρονται για τις εξελίξεις, πρόκειται στην ουσία για μία μαύρη μέρα.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19