Σεξουαλικό παιχνίδι με τραγική κατάληξη: Νεκρή καλλονή σε τουαλέτα ξενοδοχείου
Νεκρή, σε τουαλέτα ξενοδοχείου της Ελβετίας, βρέθηκε μία 22χρονη, έπειτα από… «σεξουαλικό παιχνίδι που πήρε λάθος τροπή».
Η Βρετανίδα Anna Florence Reed διέμενε στο ξενοδοχείο με το σύντροφό της, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας, γείτονες ανέφεραν πως τους άκουσαν να καβγαδίζουν.
Έτσι κάλεσαν το προσωπικό του ξενοδοχείου Ramada La Palma au Lac προκειμένου να κάνει παρατήρηση στο ζευγάρι. Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε η σορός της νεαρής καλλονής.
Ο 39χρονος υποστηρίζει πως ο θάνατος της συντρόφου του, προκλήθηκε από επικίνδυνο «σεξουαλικό παιχνίδι» που πήρε άσχημη τροπή. Ο εισαγγελέας ωστόσο, εξετάζει το ενδεχόμενο να του απαγγελθεί η κατηγορία του φόνου ή αυτή της βίαιης ανθρωποκτονίας.
Στο σώμα της 22χρονης δεν βρέθηκαν πάντως σημάδια βίας, αλλά η νεκροψία έδειξε πως πέθανε από ασφυξία. Τοπικά μέσα αναφέρουν ωστόσο, πως η κοπέλα έφερε τραύματα στο σώμα της, όπως κατάγματα και γρατσουνιές.
Προς το παρόν, ο σύντροφος του θύματος είναι υπό κράτηση, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Metro.
Η έρευνα των Αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για ανθρωποκτονία ή ατύχημα.
SPONSORED
Αγ. Ανάργυροι: Στο νοσοκομείο τα τρία παιδιά που ζούσαν σε τρώγλη - «Δεν προέκυψε κακοποίηση»
09:20
Eurovision 2026: Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό το «Ferto» του Akyla
09:10
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματήσουμε να πίνουμε καφέ για δύο εβδομάδες
09:00
Δεύτερη αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα - Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση κόμματος
08:55