ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τον έπιασε η μητέρα του να την κλέβει και της έκοψε το λαιμό

ΗΠΑ: Τον έπιασε η μητέρα του να την κλέβει και της έκοψε το λαιμό
San Antonio Police Department

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας 53χρονης από τον ίδιο της το γιο, ο οποίος μαζί με ένα φίλο του, μπήκαν κρυφά σπίτι της για να τη ληστέψουν, ωστόσο η εισβολή τους κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία.

Το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (09/04) όταν οι δύο 18χρονοι, ο Ντάνιελ Σοκέντο και ο Μάθιου Ντέμπσεϊ εισέβαλαν στο σπίτι της Μέρι Έλεν Ντέμπσεϊ.

Η 53χρονη έπιασε ωστόσο στα πράσα το γιο της Μάθιου και το φίλο της να κλέβουν, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν με βάναυσο τρόπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αν και ο 18χρονος δεν έμενε με τη μητέρα του, είχε κλειδί και έμπαινε όποτε ήθελε στο σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα επέστρεψε σε αυτό ενώ οι δύο νεαροί το «άδειαζαν». Όταν όμως έγινε αντιληπτή από το γιο της, άρπαξε ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και άρχισε να τη χτυπάει με τη βοήθεια του φίλου του.

Στη συνέχεια, πήγαν στην κουζίνα και πήραν ένα μαχαίρι και έκοψαν τον λαιμό της 53χρονης πριν την δέσουν με μονωτική ταινία και την τυλίξουν σε μια κουβέρτα.

Ο Ντέμπσεϊ είπε στην αστυνομία ότι μετέφεραν τα κλοπιμαία τους στο παρκαρισμένα αυτοκίνητο της μητέρας του, ενώ πήραν από το πορτοφόλι της λεφτά και την πιστωτική της κάρτα.

Το πτώμα της γυναίκας εντόπισε το επόμενο πρωινό η κόρη της που ανησύχησε όταν την ειδοποίησαν ότι δεν είχε πάει στη δουλειά της. Έτσι, πήγε στο πατρικό της όπου βρήκε τις πόρτες ξεκλείδωτες και το αυτοκίνητο της 53χρονης να λείπει.

Μπήκε μέσα και βρήκε «κάτι καλυμμένο με κουβέρτα στο πάτωμα». Αντιλήφθηκε τελικά ότι ήταν πτώμα μέσα σε μια λίμνη αίματος, καλώντας την αστυνομία.

Η Μέρι Έλεν χώρισε από το σύζυγό της Τζακ το 2016, ενώ ο 18χρονος Μάθιου συγκατοικούσε με την έγκυο σύντροφό του σε ένα τροχόσπιτο. Το παιδί του θα γεννηθεί τον Ιούλιο...

Ο Μάθιου ωστόσο, όπως και ο φίλος του, Ντάνιελ, είναι αντιμέτωποι με θανατική ποινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ