ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Μητέρα και γιος τραυματίστηκαν σοβαρά σε λούνα παρκ - Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα

Κύπρος: Μητέρα και γιος τραυματίστηκαν σοβαρά σε λούνα παρκ - Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Τραυματίστηκαν μητέρα και παιδί σε λούνα παρκ στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής οι δύο τους έπαιζαν στο λούνα παρκ. Καθώς βρίσκονταν σε περιστρεφόμενη κούνια, τμήμα της φαίνεται ότι κόπηκε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δύο.

Μητέρα και γιος, μεταφέρθηκαν σε κλινική, ωστόσο λόγω της σοβαρής κατάστασής τους διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Offsite.com.cy.

Ο επτάχρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο πόδι μετά από σοβαρό κάταγμα, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ακρωτηριασμού και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Όσον άφορα τη μητέρα του ποδιού, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά αφού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η γυναίκα φέρει θλαστικό τραύμα στο γόνατο, κατάγμα στο δεξί χέρι και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Από «ανθρώπινο λάθος» το ατύχημα

Προκαταρκτικές εξετάσεις για το ατύχημα πραγματοποιηθήκαν από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Συγκεκριμένα, οι προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν το πρωί του Σαββάτου από πλευράς Αστυνομίας και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος.

Συγκεκριμένα, ο χειριστής του παιχνιδιού φαίνεται να μην είχε ελαττώσει ταχύτητα όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεταλλικό πάσσαλο άλλου παιχνιδιού που βρισκόταν δίπλα.

Το πάρκο λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες άδειες, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αγία Νάπα αποστολή της γερμανικής εταιρείας η οποία κι ελέγχει σχολαστικά όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτό είναι το πρώτο ατύχημα το οποίο συμβαίνει στον χώρο από το 1999, ημερομηνία που λειτούργησε για πρώτη φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ