Ένας λογιστής που ισχυρίστηκε ότι έπεφτε θύμα μπούλινγκ στη δουλειά του, έκλεψε από τον εργοδότη του περισσότερα από 300.000 ευρώ και δαπάνησε 197.000 μέσα σε ένα σαββατοκύριακο σε κοκαΐνη και γυναίκες.

Ο 38χρονος Ντάρεν Κάρβιλ που δούλευε σε αλυσίδα συνεργείων αυτοκινήτων στη Βρετανία, παραδέχτηκε πως έκλεψε το μεγάλο αυτό ποσό γιατί ήθελε να περάσει ένα «έξαλλο σαββατοκύριακο».  

Ως αποτέλεσμα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δυόμιση ετών αφού παραδέχτηκε και τις 18 κατηγορίες απάτης που σχηματίστηκαν εις βάρος του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και πως ήταν εθισμένος στην «πλούσια» νυχτερινή ζωή και περιβαλλόταν από «λαμπερούς ανθρώπους» και ναρκωτικά, ενώ είπε ακόμη πως δεχόταν μπούλινγκ στον εργασιακό του χώρο.

Μια ανώνυμη πηγή δήλωσε στην βρετανική Sun πως ο Κάρβιν βρέθηκε σε ένα κλαμπ στο Λονδίνο που λεγόταν Platinum Lace.

Η ίδια πηγή τόνισε πως ο 38χρονος πήγε σε ένα δωμάτιο άλλου κλαμπ με «τρεις ιερόδουλες, όπου ήπιαν σαμπάνια και έκαναν χρήση κοκαΐνης. Μέχρι το τέλος της βραδιάς είχε εννιά ή δέκα ιερόδουλες μαζί του».

Η όλη έρευνα ξεκίνησε όταν πολλοί εργαζόμενοι της αλυσίδας συνεργείων άρχισαν να κάνουν παράπονα για το γεγονός πως δεν τους πλήρωναν στην ώρα τους, ενώ πέντε άνθρωποι είπαν πως τους εξαπάτησε και δεν τους έδωσε τα χρήματα για πέντε μήνες!

Έτσι, ο 38χρονος έπαιρνε τα χρήματα για τον εαυτό του και τα έκρυβε ως πληρωμές σε διάφορους προμηθευτές και συνεργάτες.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει συλληφθεί για απάτη καθώς και το 2008 είχε καταδιαστεί σε έναv χρόνο φυλάκιση αφού «έβαζε χέρι» στα χρήματα ταξιδιωτικής εταιρείας. 

Διαβάστε επίσης