ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα σε λατομείο

Κύπρος: Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα σε λατομείο
cyprustimes

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζει, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Αστυνομία για την υπόθεση με το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό της Κύπρου.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σημείωσε ακόμα πως λαμβάνονται καταθέσεις για εξασφάλιση μαρτυριών αναφορικά με το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, το πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή στο φρεάτιο, βρισκόταν σε βάθος 130 μέτρων. Ωστόσο, οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα. Αποτέλεσμα, ήταν δύο τουρίστες που επισκέφθηκαν το λατομείο για φωτογράφιση, να το δουν και να ενημερώσουν τις αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή στη σορό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Παράλληλα, με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Αστυνομίας πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της ΕΜΑΚ κατέβηκαν εκ νέου στο φρεάτιο, εντοπίζοντας τεκμήρια που συνδέονται με το περιστατικό.

Πάντως η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ετοιμαστεί κατάλογος με γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, την ίδια ώρα που έχουν βγει από το αρχείο και ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το πτώμα βρισκόταν στο στάδιο αποσύνθεσης, δεμένο χειροπόδαρα, με αποτέλεσμα η ταυτοποίηση να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ