Πατέρας κλείδωνε το μωρό του σε κλουβί για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του
Πηγή: Asia Wire

Οργισμένες αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός μωρού 20 μηνών, το οποίο ο πατέρας του κατ’εξακολούθηση κακοποιούσε με στόχο να εκδικηθεί τη μητέρα του και πρώην σύζυγό του. 

Ο Xu Qian αφού κλείδωσε την κόρη του σε ένα μεταλλικό κλουβί σκύλου, τη φωτογράφισε να κλαίει και έστειλε τις φωτογραφίες στην πρώην σύζυγό του. Στις φωτογραφίες ο ίδιος φαίνεται να ποδοπατάει το πρόσωπο του μωρού, το οποίο φέρει μώλωπες και πληγές στα χέρια και τα πόδια.

Η μητέρα του παιδιού Xu Ting καταγγέλλει πως είχε κάνει αναφορά στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο, η υπόθεσή τους είχε μπει στο αρχείο αφού απέδωσαν τη συμπεριφορά του άνδρα στο «άγχος». «Μου είπαν πως οι άνδρες είναι αγχωμένοι και οι γυναίκες πρέπει να δείχνουν κατανόηση. Στην αστυνομία είναι όλοι άνδρες, οπότε βοηθούν άνδρες», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού, προσθέτοντας πως «με κακοποιούσε συχνά και κάθε φορά φώναζα τους αστυνομικούς, οι οποίοι μόνο έκριναν και έκαναν κατήχηση».

Baby

Παρά την αρχική αδιαφορία, οι αρχές άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό, όταν πήρε διαστάσεις και μετά την κυκλοφορία μέσω social media των εικόνων του κακοποιημένου παιδιού.

Ο ίδιος ο πατέρας παραδέχτηκε πως έστελνε τις φωτογραφίες στην πρώην σύζυγό του για να την πικάρει.

Παραμένει άγνωστο προς το παρόν αν θα του αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, το οποίο μετά το διαζύγιο ζούσε μαζί του.

 

Διαβάστε επίσης