ΚΟΣΜΟΣ

Μέλος της φρουράς του Κιμ χτύπησε Νοτιοκορεάτη δημοσιογράφο

Μέλος της φρουράς του Κιμ χτύπησε Νοτιοκορεάτη δημοσιογράφο
Πηγή: PIXABAY

Ένας επιβάτης ο οποίος φέρεται να αποτελεί μέλος της προσωπικής φρουράς του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια πτήσης από την Πιονγκγιάνγκ στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες σε ένα από τα δύο αεροσκάφη που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Βλαδιβοστόκ και στα οποία επέβαιναν αντιπρόσωποι της κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας, οι οποίοι έφτασαν στη Ρωσία προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Κιμ Γιονγκ Ουν Ουν στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sputnik ο επιβάτης χτύπησε τη φωτογραφική μηχανή ενός δημοσιογράφου της Νότιας Κορέας. Μάλιστα όπως ανέφερε ανταποκριτής του ρωσικού ΜΜΕ όλα ξεκίνησαν όταν ο ρεπόρτερ του νοτιοκορεάτικου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού SBS προσπάθησε να κάνει μια ερώτηση στον επιβάτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μέλος της ασφάλειας του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο τελευταίος φάνηκε να ενοχλήθηκε κι άρχισε να χτυπάει την κάμερα του δημοσιογράφου, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να χτυπήσει έναν ακόμα εκπρόσωπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Όσον αφορά τώρα τη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί πριν από τα τέλη Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ