ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - σοκ: Τεράστιος κροκόδειλος αναδύεται από το νερό με ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του

Βίντεο - σοκ: Τεράστιος κροκόδειλος αναδύεται από το νερό με ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του

Σοκ έχει προκαλέσει στους χρήστες του Διαδικτύου βίντεο που απαθανατίζει έναν κροκόδειλο να αναδύεται από τα νερά ενός ποταμού στην Ινδονησία, έχοντας ένα… πόδι στα σαγόνια του.

Όπως έγινε γνωστό, το ανθρώπινο μέλος ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ουτί ο οποίος βούτηξε με αναπνευστήρα στα επικίνδυνα νερά, προκειμένου να καθαρίσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του στο Σουλαουέσι.

Τότε, όπως αναφέρει η αδερφή του άτυχου άνδρα, ο κροκόδειλος τού επιτέθηκε και τον έπιασε στα σαγόνια του. Η γυναίκα βρισκόταν, εκείνη τη στιγμή, στην όχθη του ποταμού, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της να τον τραβήξει, δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα έρευνας και διάσωσης που έσπευσε στο σημείο έβλεπε το σώμα του άτυχου άνδρα μέσα στα θολά νερά του ποταμού, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για να επέμβει. Λίγο μετά ο κροκόδειλος ανέβηκε στην επιφάνεια, έχοντας στο στόμα του το πόδι του Ουτί, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Τελικά, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν ό,τι απέμεινε από το πτώμα του Ντάρλιν και να το παραδώσουν στην οικογένειά του.

Προσοχή ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ