Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πέθανε ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα
Την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, μόλις τρεις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αεροπορικό δυστύχημα.
Ο 58χρονος Χοράσιο Σάλα, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.
Ο Εμιλιάνο Σάλα σκοτώθηκε όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στη Μάγχη, καθώς ταξίδευε προς το Κάρντιφ. Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκε δύο ημέρες αργότερα, όταν εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και η σορός του 28χρονου.
Ο Χοράσιο Σάλα, όπως είναι άλλωστε και λογικό, ήταν έκτοτε συντετριμμένος.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε πει:
«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα όνειρο. Ένας εφιάλτης. Είμαι απελπισμένος».
Ο θάνατος του Χοράσιο Σάλα επιβεβαιώθηκε από έναν τοπικό άρχοντα της μικρής πόλης Progreso της Αργεντινής, όπου διέμενε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.
«Δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο του Εμιλιάνο» είπε ο Χούλιο Μιούλερ, ο οποίος ανέφερε παράλληλα ότι οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ξεπέρασαν τους 900 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Σπεύδουν συνεργεία διάσωσης
20:37
Hellenic Train: Αναστέλλεται από 29/6 το δρομολόγιο Πάτρα-Καμίνια - Με λεωφορεία η μετακίνηση
20:31
Καλλιθέα: Παραδόθηκε νεαρός για τη φονική συμπλοκή με θύμα τον 15χρονο
20:30
H υπερ-ειδική του Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από το φακό του Λευτέρη Παρτσαλή
20:28