ΚΟΣΜΟΣ

Avengers Endgame: Έκανε spoilers για την ταινία και δέχθηκε επίθεση από έξαλλους φαν

Avengers Endgame: Έκανε spoilers για την ταινία και δέχθηκε επίθεση από έξαλλους φαν
IMDB

Ένας άνδρας φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από ένα σινεμά του Χονγκ Κονγκ, καθώς έκανε spoilers για τη νέα ταινίαAvengers: Endgame.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο άνδρας είδε την ταινία, δεν άντεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και κατέληξε ματωμένος και μετανιωμένος.

Ο άνδρας φέρεται να φώναξε το τέλος της ταινίας και να δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους φαν που περίμεναν για την προβολή τους.

Μία φωτογραφία του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τον δείχνει να κάθεται στο πάτωμα και κάποιος φροντίζει τη μύτη του.

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους την Τετάρτη και σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων.

12786154 6966361 image a 24 1556359623261

Πηγή: DailyMail

Τα αδέλφια Russo, που σκηνοθέτησαν την ταινία, έγραψαν μία ανοιχτή επιστολή στους φαν ζητώντας τους να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την πλοκή των Avengers.

«Στους καλύτερους φαν του κόσμου, αυτό ήταν. Αυτό είναι το τέλος. Όταν δείτε το Endgame τις επόμενες εβδομάδες, σας παρακαλούμε να μην κάνετε spoil σε άλλους, όπως δεν θα θέλατε να σας κάνει κάποιος σε εσάς. Θυμηθείτε, ο Thanos απαιτεί την σιωπή σας. Όπως πάντα, καλή τύχη και καλή θέαση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ