ΚΟΣΜΟΣ

Έσκαψε τούνελ κάτω από το σπίτι της πρώην του για να την παρακολουθεί

Έσκαψε τούνελ κάτω από το σπίτι της πρώην του για να την παρακολουθεί

Ένας άνδρας 50 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία του Μεξικό σε ένα τούνελ το οποίο είχε σκάψει κάτω από το σπίτι της πρώην συντρόφου του για να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Ο Cesar Arnoldo Gomez, εντοπίστηκε κάτω από έναν σωρό από χώματα το πρωί της περασμένης Πέμπτης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να βγει από το τούνελ, καθώς αρνήθηκε πεισματικά να το κάνει μόνος του.

Τελικώς, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του.

Ο γενικός εισαγγελέας της περιοχής σημείωσε πως ο 50χρονος έσκαβε μέρες ολόκληρες το τούνελ για να μπορεί να κατασκοπεύει ανενόχλητος της 58χρονη Griselda Santillan.

Σύμφωνα με την μεξικάνικη εφημερίδα El Universal, η 58χρονη είπε στην αστυνομία πως άκουσε έναν θόρυβο και αρχικώς αποτάθηκε σε έναν γείτονα ώστε να δουν αν συνέβαινε κάτι.

«Είδα παπούτσια, δύο μαχαίρια και νερό», είπε η γυναίκα στην εφημερίδα.

«Του φώναξα να βγει έξω, αλλά δεν με άκουσε», συμπλήρωσε και αποκάλυψε πως αποφάσισε να χωρίσει τον 50χρονο λόγω της ζήλειας του.

Οι Αρχές τον έβγαλαν από το τούνελ μεθυσμένο και αφυδατωμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ