Απίστευτο: Αλιγάτορας χτύπησε το κουδούνι σπιτιού σαν κανονικός κύριος
Μία γυναίκα στη Νότια Καρολίνα δεν φανταζόταν ότι θα αντίκριζε αυτό το θέαμα, όταν άκουσε να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της.
Η Κάρεν Αλφάνο είχε μόλις μετακομίσει στο νέο της σπίτι στη Νότια Καρολίνα στην παραλία, όταν ένας απροσδόκτητος και απρόσκλητος «επισκέπτης» της χτύπησε το κουδούνι.
Αρχικά, η ίδια υπέθεσε πως πιθανότατα πρόκειται για κάποιον που πουλούσε περιοδικά, ρώτησε ποιος είναι, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση, ακούγοντας παράλληλα περίεργους θορύβους.
Ο ακάλεστος «επισκέπτης» ήταν τελικά ένας αλιγάτορας περίπου δύο μέτρων, ο οποίος επίμονα προσπαθούσε να... γίνει δεκτός στο σπίτι.
Εκείνη, όταν αντιλήφθηκε το γεγονός και κρατώντας τη ψυχραιμία της, κάλεσε τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες μετέφεραν τον αλιγάτορα στο φυσικό του περιβάλλον.
Στο νοσοκομείο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ
17:41
Δύο οι νεκροί κρατούμενοι μετά τη συμπλοκή στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών
17:34
Μαρινάκης για την Ελευθερία του Τύπου: Οι τέσσερις άξονες των κυβερνητικών παρεμβάσεων στα ΜΜΕ
17:32
Δύο Αμερικάνοι στρατιωτικοί αγνοούνται στο νότιο Μαρόκο
17:20