Ο στρατός της Ν. Κορέας θα παρακολουθεί τους Βορειοκορεάτες
Υπό τη στενή παρακολούθηση του στρατού της Νοτίου Κορέας θα βρίσκεται η Βόρειος Κορέα μετά την ανακοίνωση της Πιονγιάνγκ για επιτυχημένη πυρηνική δοκιμή ρίψης βόμβας υδρογόνου.
Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Νοτίου Κορέας αμέσως μετά την παραδοχή από πλευράς Βορειοκορεατών ότι προχώρησαν σε επιτυχημένη δοκιμή με ρίψη βόμβας υδρογόνου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Επιπροσθέτως, η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της χώρας.
ΚΟΣΜΟΣ
Περιορισμός πτήσεων σε τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας λόγω επίθεσης από drones
15:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Ποιες οι πολιτικές προκλήσεις για τον Τραμπ μετά το ηχηρό «μπλόκο» του Ανωτάτου Δικαστηρίου στους δασμούς
15:18
ΕΛΛΑΔΑ
Λαμία: 38χρονος χτύπησε ηλικιωμένη και την έσερνε στον δρόμο για να της κλέψει την τσάντα - Στα επείγοντα η γυναίκα
15:07
ΚΟΣΜΟΣ
H Oυκρανία καταγγέλλει «εκβιασμό» από Ουγγαρία και Σλοβακία - Κλιμακώνεται η ενεργειακή αντιπαράθεση
14:56
ΕΛΛΑΔΑ