Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την πυρηνική δοκιμή της Β.Κορέας
Η κυβέρνηση της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι θα καλέσει τον πρέσβη της Βορείου Κορέας για να του επιδώσει διαμαρτυρία μετά την πυρηνική δοκιμή με βόμβα υδρογόνου στην οποία προχώρησε σήμερα η Πιονγιάνγκ.
Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας σημειώνοντας, παράλληλα, ότι πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα στη Βόρειο Κορέα.
Την ίδια ώρα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γιένς Στόλλενμπεργκ υπογράμμισε, σε δήλωσή του, ότι η Βόρειος Κορέα πρέπει να τερματίσει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα.
“Η Βόρειος Κορέα οφείλει να σταματήσει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα όπως και το πρόγραμμα ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων και να προσέλθει στο διάλογο για την αποπυρηνικοποίηση” υποστήριξε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η νέα εποχή Allwyn είναι εδώ και «έντυσε» με τα χρώματά της τον Πύργο του Πειραιά
15:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας για Χίο: Δεν προκύπτει ότι υπήρξε pushback - Τι είπε για την θερμική κάμερα
15:01
ΚΟΣΜΟΣ
Τζέφρι Επστάιν: H Νορβηγία ερευνά την εμπλοκή πολιτικών και δημοσίων λειτουργών της
14:57
ΕΛΛΑΔΑ
Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ακόμη 97 στρατιωτικοί κτηνίατροι «επιστρατεύονται» για την πρόληψη
14:57
TECH