ΚΟΣΜΟΣ

Vlogger αποπειράθηκε να φάει ζωντανό χταπόδι αλλά αυτό... αντιστάθηκε

Vlogger αποπειράθηκε να φάει ζωντανό χταπόδι αλλά αυτό... αντιστάθηκε

Η vlogger «Seaside Girl Little Seven» από την Κίνα αποφάσισε να χαρίσει ένα νέο βίντεο στους followers της, με την ίδια να δοκιμάζει να φάει ένα ζωντανό χταπόδι, ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη.

Το ζωντανό χταπόδι φαίνεται να θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και κόλλησε τις βεντούζες του στο πρόσωπο της νεαρής κοπέλας, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Το βίντεο διάρκειας 50 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο Kuaishou και δείχνει τη vlogger να ουρλιάζει από τον πόνο, στην προσπάθειά της να αφαιρέσει τα πλοκάμια από το πρόσωπό της, το οποίο και παραμορφώθηκε από την πίεση και το τράβηγμα.

Η Seaside Girl Little Seven, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Kuaishou, ζει στην πόλη Λιανιγκουάνγκ και αγαπά τα θαλασσινά, όμως στη «μάχη» της με το ζωντανό χταπόδι βγήκε ηττημένη. Το χταπόδι κέρδισε, εκείνη δεν κατάφερε να το φάει και αυτό την άφησε ήσυχη.

Σε άλλα βίντεο η vlogger έχει καταγράψει τον εαυτό της να τρώει μια ποικιλία από μαγειρεμένα θαλασσινά, συμπεριλαμβανομένων καραβίδων και αστακών.

Η ίδια μάλιστα έχει διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν χαίρει της δημοφιλίας που θα ήθελε. «Γιατί κανένα από τα βίντεό μου δεν έχει γίνει trend θέμα;», φέρεται να είχε πει σε πρόσφατο βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ