Τσουλήθρα σπέρνει τον… πανικό: Θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία μετά από τραυματισμούς
Πηγή: Screengrab/Youtube/Slide closes in Spain a day after opening for being too dangerous

Προβλήματα και… τραυματισμούς προκάλεσε πελώρια τσουλήθρα στην πόλη Εστεπόνα της Ισπανίας. Σκοπός της κατασκευής ήταν να συνδέει δύο δρόμους σε διαφορετικό υψόμετρο, ώστε τουρίστες και κάτοικοι να γλιτώνουν περπάτημα 10 λεπτών.

Η τσουλήθρα των 38 μέτρων στην περιοχή Κόστα ντελ Σολ έκλεισε μέσα σε ένα μόλις 24ωρο (!), λόγω αμέτρητων αναφορών για ατυχήματα.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη και αρκετοί έσπευσαν να «τσουλήσουν» από τον ένα δρόμο στον άλλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian.

Εκατοντάδες βίντεο μάλιστα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ομολογουμένως, το θέαμα είναι λίγο… τρομακτικό!

«Η τσουλήθρα της Εστεπόνα είναι σκ**ά. Τη χρησιμοποίησα και τραυματίστηκα παντού. Πετάχτηκα δύο μέτρα μακριά και οι αστυνομικοί απλά γελούσαν» αναφέρει χρήστης του Twitter.

Την επόμενη των εγκαινίων, η εταιρεία κατασκευής κλήθηκε από το Συμβούλιο της πόλης να ελέγξει την τσουλήθρα, ενώ όσοι τη χρησιμοποιούν έλαβαν την εντολή να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες: Να μην κατεβαίνουν καθιστοί άλλα όρθιοι, να έχουν τα χέρια τους μέσα στην τσουλήθρα και να μην τη χρησιμοποιούν μαζί με άλλους.

«Οι φωτογραφίες στα social media αφορούν σε μεμονωμένο περιστατικό. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν την τσουλήθρα χωρίς να έχουν κάποιο ατύχημα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο της περιοχής.

Ωστόσο, ο κόσμος του διαδικτύου δεν φαίνεται να συμφωνεί…

«Οι οδοντίατροι θα τρίβουν τα χέρια τους» έγραψε κάποιος στο Twitter.

Διαβάστε επίσης