ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Τα τελευταία κομμάτια του φρικιαστικού «παζλ» αναζητούν οι Αρχές

Serial killer στην Κύπρο: Τα τελευταία κομμάτια του φρικιαστικού «παζλ» αναζητούν οι Αρχές

Οι κυπριακές Αρχές προσπαθούν να ολοκληρώσουν το «παζλ» της δολοφονικής δράσης του 35χρονου ιλάρχου Νίκου Μεταξά, συνεχίζοντας τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και την Λίμνη Μεμί στο Ξυλιατό ώστε να εντοπίσουν τις σορούς των δύο τελευταίων – γνωστών τουλάχιστον – θυμάτων του.

Στα χέρια των ανακριτών της υπόθεσης έρχονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον «Ορέστη», οι οποίες αξιολογούνται έτσι ώστε να αποδειχθεί αν ο 35χρονος συνδέεται και με άλλες υποθέσεις. Οι ανακριτές είναι πολύ κοντά στην καταχώρηση των υποθέσεων ενώπιον Δικαστηρίου.

Υψίστης σημασίας θεωρείται η ανεύρεση των σορών της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα και της 6χρονης Σιέρα.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει το reporter.com.cy, έχουν όλα τα δυνατά μέσα τους στα δύο σημεία, ωστόσο ο μεγάλος όγκος λάσπης που έχει συγκεντρωθεί στις περιοχές δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες τους.

Σήμερα, Τρίτη, θα είναι η τελευταία ημέρα που θα χρησιμοποιηθεί στις έρευνες και το ειδικό μηχάνημα Sonar, καθώς ολοκληρώνεται το κομμάτι των ερευνών που ήταν απαραίτητο.

Ο 35χρονος ίλαρχος επιμένει πως έχει σκοτώσει μόνο τα επτά άτομα τα οποία έχει κατονομάσει, ωστόσο οι Αρχές ψάχνουν κάθε πληροφορία εναντίον του. Είναι χαρακτηριστικό πως η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μελετά τις διαδικτυακές συνομιλίες του «Ορέστη».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για περισσότερες δολοφονίες.

Παράλληλα, συνεχίζεται η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης Έλενας Ναταλίας Μπουνέα, που εντοπίστηκε μέσα σε μία βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η αιτία του θανάτου της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ