ΚΟΣΜΟΣ

Η συμμορία της φρίκης: Εργάτες απήγαγαν έφηβη και βιντεοσκόπησαν τον ομαδικό βιασμό της

Η συμμορία της φρίκης: Εργάτες απήγαγαν έφηβη και βιντεοσκόπησαν τον ομαδικό βιασμό της
pixabay

Πέντε Ρουμάνοι εργάτες σε αγρόκτημα στη Βρετανία καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δέκα χρόνων για τον ομαδικό βιασμό μίας έφηβης κοπέλας. 

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο στο Jersey, το μεγαλύτερο από τα νησιά Channel της Βρετανίας. Οι πέντε άντρες ομολόγησαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν την Παρασκευή. Απήγαγαν την άτυχη κοπέλα έξω από ένα νυκτερινό κέντρο και την οδήγησαν σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, όπου τη βίασαν ο καθένας με τη σειρά.

Μάλιστα, βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η κοπέλα παρέμεινε σιωπηλή καθόλη τη διάρκεια της φρικτής επίθεσης, γιατί φοβόταν ότι θα τη σκότωναν αν φώναζε.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, οι πέντε άντρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο, όταν ο ένας από αυτούς άρχισε να χορεύει και να φλερτάρει με το θύμα. Ο άντρας με τις "αρρωστημένες" ορέξεις δεν την άφησε λεπτό, ενώ εκείνη φαινόταν μεθυσμένη.

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το κέντρο, φαίνεται να πέφτει πάνω της, να τη βοηθά να ανάψει τσιγάρο και να της ρίχνει ένα παλτό στους ώμους, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις περίμεναν κοντά.

Στη συνέχεια, αφού την οδήγησαν σε ένα απόμερο πάρκινγκ, όπου ικανοποίησαν τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις τους, την πήγαν πίσω στην πόλη και την παράτησαν. Εκεί τη βρήκε ένας περαστικός ακούγοντας τις φωνές της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, το θύμα έχει υποστεί μετατραυματική αγχώδη διαταραχή, με την οποία ενδέχεται να παλεύει για την υπόλοιπη ζωή του αφού οι πληγές στην ψυχή είναι σχεδόν αδύνατον να επουλωθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ