ΚΟΣΜΟΣ

Την προσέλαβαν για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά, αλλά αυτή έβγαζε τα… μάτια της!

Την προσέλαβαν για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά, αλλά αυτή έβγαζε τα… μάτια της!
Screen Grab

Δεν πίστευε στα μάτια της μια Αμερικανίδα βλέποντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της. Και πώς όχι, αφού έγινε μάρτυρας ερασιτεχνικού sex tape με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα που είχε προσλάβει για να προσέχει τα σκυλιά της!

Η 26χρονη Κάσι Μπρενγκλ, η οποία είχε προσληφθεί για να φροντίζει τα δύο σκυλιά της Ρόζι Μπράουν, «πιάστηκε» από κάμερα του σπιτιού να ερωτοτροπεί με το σύντροφό της.

Η Μπράουν, από το Σάου Μπέι, θα απουσίαζε από το σπίτι της καθώς είχε λάβει πρόσκληση για ένα γάμο και έχοντας δύο σκυλιά, αναζητούσε κάποιον να τα φροντίζει.

Μέσω μιας διάσημης εφαρμογής, βρήκε την Κάσι, η οποία είχε περισσότερες από 200 κριτικές και πέντε αστέρια, με αποτέλεσμα να την προσλάβει έναντι 315 δολαρίων για 4 μέρες.

Σύμφωνα με το ABC7News, της έδειξε το σπίτι και της έδωσε όλες τις οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει με τα δύο ζώα, ενώ μάλιστα την ενημέρωσε πως στο σαλόνι υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα σκυλάκια.

Η νεαρή φαίνεται πως δεν της έδωσε και ιδιαίτερη σημασία, καθώς όπως διαπίστωσε αργότερα η Ρόζι από τις κάμερες, είχε φέρει μέσα στο σπίτι της, εκτός από τους γονείς της, και το σύντροφό της!

Η κάμερα την κατέγραψε, αντί να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της, να βγάζει τα... μάτια της με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι, αλλά και να αλλάζει δωμάτια ερωτοτροπώντας με το φίλο της.

Εκτός από το να αγνοήσει την εργοδότριά της, η Κέισι φαίνεται πως δεν φρόντιζε και τα δύο σκυλιά, τα οποία έβγαζε βόλτα για μόλις πέντε λεπτά, αντί για 30 όπως της είχε πει η Ρόζι.

Όπως ισχυρίστηκε αργότερα: «Δεν κάναμε τίποτα. Απλά μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή, επειδή ζεσταίνομαι»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ