ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις ΗΠΑ: «Άλμα» με αυτοκίνητο πάνω από σηκωμένη γέφυρα σκότωσε δύο ανθρώπους

Τραγωδία στις ΗΠΑ: «Άλμα» με αυτοκίνητο πάνω από σηκωμένη γέφυρα σκότωσε δύο ανθρώπους
Courtesy Louisiana State Police

Δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, όταν ένας οδηγός επιχείρησε να πηδήξει με το αυτοκίνητό του πάνω από το άνοιγμα μιας σηκωμένης γέφυρας στη νοτιοδυτική Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι Αρχές έλαβαν κλήση για τροχαίο, κατά το οποίο ένα όχημα έπεσε από τη γέφυρα Black Bayou, στον αυτοκινητόδρομο 384 της πολιτείας, κοντά στη λίμνη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία ότι ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε στη γέφυρα, η οποία εκείνη την ώρα ήταν κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς στο κανάλι διερχόταν ένα πλοίο. Η γέφυρα είχε σηκωθεί, προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση του πλοίου.

Τότε, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από το όχημα και σήκωσε την μπάρα που απαγόρευε τη διέλευση, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του.

Έχοντας στο αυτοκίνητο και έναν συνοδηγό, έφτασε στο σημείο όπου η γέφυρα είναι σηκωμένη. Στη συνέχεια έβαλε όπισθεν και έκανε λίγο πίσω, σταμάτησε και με μεγάλη ταχύτητα επιχείρησε να πηδήξει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί στο νερό.

Το αυτοκίνητο βυθίστηκε, με τον 23χρονο οδηγό από το Τέξας να παραμένει εγκλωβισμένος σε αυτό. Ο 32χρονος συνοδηγός κατάφερε να βγει από το αμάξι, άφησε, ωστόσο, την τελευταία του πνοή στο ποτάμι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ