ΚΟΣΜΟΣ

Ιάπωνας μπήκε σε πτήση έχοντας καταπιεί 246 σακουλάκια με κοκαΐνη και πέθανε

Ιάπωνας μπήκε σε πτήση έχοντας καταπιεί 246 σακουλάκια με κοκαΐνη και πέθανε
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Arnulfo Franco

Ένας Ιάπωνας ηλικίας 42 ετών, που κατάπιε 246 σακουλάκια με κοκαΐνη, πέθανε, ενώ ταξίδευε με αεροσκάφος, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Μεξικό στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας της μεξικανικής πολιτείας Σονόρα, η οποία εκδόθηκε την Κυριακή, ο άνδρας είχε επιβιβαστεί στη Μπογκοτά, άλλαξε αεροσκάφος στο Μεξικό και είχε τελικό προορισμό τη Ναρίτα, στην κεντρική Ιαπωνία.

Το αεροσκάφος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή το πρωί στο αεροδρόμιο Χερμοσίγιο, στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σονόρα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του επιβάτη.

«Το πλήρωμα συνειδητοποίησε ότι ένας επιβάτης είχε σπασμούς και ζήτησε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Χερμοσίγιο» διευκρίνισε η εισαγγελία στην ανακοίνωση της.

Μετά την προσγείωση, στις 02.25 τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, «γιατροί που είχαν σπεύσει για να παράσχουν βοήθεια στον επιβάτη διαπίστωσαν τον θάνατό του».

Έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του Ιάπωνα, επήλθε από υπερβολική δόση, έπειτα από την κατάποση των σακουλιών με κοκαΐνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ