ΚΟΣΜΟΣ

Μάικ Θαλασσίτης: Το θανατηφόρο «κοκτέιλ» κοκαΐνης, αλκοόλ και φαρμάκων και η αυτοκτονία

Μάικ Θαλασσίτης: Το θανατηφόρο «κοκτέιλ» κοκαΐνης, αλκοόλ και φαρμάκων και η αυτοκτονία

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότας για τον θάνατο του 26χρονου, κυπριακής καταγωγής πρώην ποδοσφαιριστή και παίκτη ριάλιτι Μάικ Θαλασσίτη

Ο Μάικ Θαλασσίτης, που είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island, βρέθηκε απαγχονισμένος στο αγαπημένο του πάρκο, κοντά στο σπίτι που μεγάλωσε στη Βρετανία, έχοντας καταναλώσει ένα θανατηφόρο «κοκτέιλ» με κοκαΐνη, αλκοόλ και φάρμακα.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης.

Κοντά του, είχε βρεθεί κι ένα σημειωματάριο, στο οποίο είχε γράψει επιστολές προς την οικογένειά του, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

O Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League One του αγγλικού πρωταθλήματος. Όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα γνώρισε τηλεοπτική επιτυχία με τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του reality Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Η συμπεριφορά του μέσα στο Love Island τού είχε χαρίσει το προσωνύμιο «Muggy Mike» και τη φήμη του «κακού» των ριάλιτι. Ο θάνατός του ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά από εκείνον του καλύτερού του φίλου, Ντάνι Κατς.

Όπως λέγεται, ο Μάικ Θαλασσίτης περνούσε δύσκολες στιγμές μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Μέγκαν ΜακΚένα και το θάνατο της γιαγιάς του, λίγες μόλις ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ