Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στη Σουηδία λόγω ύποπτης αποσκευής
Εκκενώθηκε μέρος αεροδρομίου στη Σουηδία μετά από εντοπισμό ιχνών εκρηκτικών υλών σε μία αποσκευή, κατά τον έλεγχο ρουτίνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.
"Οι αίθουσες αναχωρήσεων και αποσκευών εκκενώθηκαν, κάτι που επηρεάζει τις αναχωρήσεις αλλά όχι και τις αφίξεις", είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ρόλαντ Λίντκβιστ.
Πρόκειται για το αεροδρόμιο της Στοκχόλμης Σκάφστα, το πέμπτο σε μέγεθος στη Σουηδία.
Το αεροδρόμιο αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για πτήσεις εταιρειών χαμηλού κόστους και για τη μεταφορά εμπορευμάτων.
"Η ύποπτη αποσκευή ανήκει σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία συνεργάζεται μαζί μας. Λέει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ουσία αυτή στην τσάντα της", πρόσθεσε ο Λίντκβιστ.
Μια ομάδα πυροτεχνουργών αναμένεται στο αεροδρόμιο το οποίο απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη.
Καταβλήθηκαν 33 εκατ. ευρώ σε 67.746 δικαιούχους για την αγορά λιπασμάτων
23:59
Αραγτσί: «Το Ιράν απέδειξε τη δύναμή του απέναντι στον ακριβότερο στρατό του κόσμου»
23:48
Ανοικτός πόλεμος Μαδρίτης - Ρώμης: Η Ισπανία επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους για τους Ιταλούς
23:42
Στο «σφυρί» η μπάλα από το «Χέρι του Θεού» του Μαραντόνα - Μπορεί να ξεπεράσει τα 10 εκατ. δολάρια
23:36