Βρετανία: Χρειάστηκαν 100 αστυνομικοί για να σταματήσουν… έναν κρατούμενο
Το απόλυτο χάος επικράτησε σε φυλακή της Αγγλίας, όταν ένας κρατούμενος αποφάσισε να κάνει τη δική του εξέγερση και χρειάστηκαν… 100 αστυνομικοί για να τον σταματήσουν.
Ο 38χρονος John Onyenaychi κατάφερε να ξεφύγει από το κελί του σε φυλακές του Γιορκσάιρ, και επί οκτώ ώρες ξυλοκοπούσε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και προκαλούσε υλικές ζημιές, με σημαντικότερη αυτή που έβαλε φωτιά στην κουζίνα.
Ο κρατούμενος εξέτιε ποινή για απόπειρα δολοφονίας δύο αστυνομικών το 2010. Μάλιστα, ο 38χρονος κάποτε είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στη Βρετανία.
Σε βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και είδε πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας, ο Onyenaychi φαίνεται να βάζει φωτιά σε μία κουζίνα της φυλακής.
Για να δοθεί ένα τέλος στην εξέγερση του ενός και μόνο κρατουμένου, χρειάστηκε να επέμβουν δεκάδες αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι τον περικύκλωσαν και ξεκίνησαν να τον χτυπούν.
Ο κρατούμενος επιχείρησε να ξεφύγει, αλλά έπεσε και τραυματίστηκε.
Το κόστος των ζημιών που προκάλεσε υπολογίζεται στις 15.000 λίρες.
Πώς είναι να κερδίζεις ξαφνικά; Την απάντηση έχουν χιλιάδες νικητές του Instant Win από την Allwyn
16:50
«Αρκετοί νεκροί» από την φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αγνοούνται έξι άτομα
16:42
Τραγωδία στην παραλία της Ακράτας - Νεκρή 81χρονη γυναίκα
16:39
Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Αλιβέρι Ευβοίας
16:25