ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Αφρική: 28χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη μητέρα του και τη βίασε στο δρόμο

Νότια Αφρική: 28χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη μητέρα του και τη βίασε στο δρόμο
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Omar Maged

Ένας 28χρονος άντρας στη Νότια Αφρική κατηγορείται για το βιασμό της μητέρας του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από απογευματινή έξοδο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να άρπαξε από πίσω την 50χρονη μητέρα του, όσο εκείνη περπατούσε προς το σπίτι της, μετά από έξοδο σε τοπικό εστιατόριο, να την έσυρε εκτός δρόμου και να διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Mirror, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, τοπική ώρα, ενώ το News24 αναφέρει ότι η γυναίκα περπατούσε στο Willowvale, περίπου 400 χλμ. βορειοανατολικά του Port Elizabeth, όταν άκουσε βήματα πίσω της και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε τη φρικιαστική επίθεση.

«Κατευθυνόταν προς το σπίτι της, όταν άκουσε βήματα και ένιωσε ότι κάποιος περπατάει πίσω της. Συνέχισε να περπατάει μέχρι τη στιγμή που ο δράστης την άρπαξε από πίσω. Την τράβηξε με τη βία μακριά από το δρόμο και της επιτέθηκε. Στη συνέχεια η γυναίκα βιάστηκε από τον ύποπτο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζάκσον Μάναθα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ