ΚΟΣΜΟΣ

Ουαλία: Πήγε σπίτι του για σεξ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη

Ουαλία: Πήγε σπίτι του για σεξ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη

Τον απόλυτο εφιάλτη, στα χέρια τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι τη βίασαν ομαδικά αφού της έδωσαν ναρκωτικές ουσίες, έζησε μία γυναίκα στην πόλη Caerphilly της Νότιας Ουαλίας.

Μετά από μία μαραθώνια δικαστική «μάχη», η οποία ξύπνησε φρικιαστικές μνήμες στο θύμα, καθώς οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα πάντα επιμένοντας για την αθωότητά τους, ο 33χρονος Hemin Salimpirik και ο 35χρονος Kuchar Rahim κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν με 32 χρόνια φυλάκισης.

Στα βασανιστήρια της κοπέλας εμπλέκονται άλλοι τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας απλά παρακολουθούσε χωρίς να κάνει ωστόσο το παραμικρό για να τη σώσει.

Ο εφιάλτης άρχισε όταν ο Salimpirik προσκάλεσε την κοπέλα στο σπίτι του, καθώς είχαν συμφωνήσει να κάνουν σεξ.

Όταν όμως εκείνη έφτασε, βρήκε εκεί άλλους τέσσερις άνδρες. Ο 33χρονος τη διαβεβαίωσε πως θα φύγουν και της πρότεινε να πάει μαζί του στην κουζίνα, όπου της πρόσφερε κάτι να πιει.

Λίγο μετά ωστόσο η γυναίκα δεν μπορούσε να κουνήσει το κεφάλι και τα άκρα της, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δεν πρόλαβε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Απλά «ένιωσε όπως δεν είχε νιώσει ποτέ ξανά».

Όπως αποδείχθηκε, ο άντρας είχε ρίξει στο ποτό της κάποια ναρκωτική ουσία.

Ο Salimpirik αρχισε να τη βρίζει, ενώ στη συνέχεια ικανοποίησε πάνω της, μαζί με τους άλλους τέσσερις, τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mirror.

«Σας είπε να την αφήσετε ήσυχη και παραπονιόταν πως πονούσε, αλλά εσείς συνεχίσατε και την πιέζατε να κάνει ό,τι της λέτε» τόνισε στους δύο βιαστές ο εισαγγελέας.

Όταν η γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της, οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν αμέσως, αλλά κανείς δεν παραδέχθηκε την πράξη του.

Η νεαρή στο δικαστήριο μίλησε για την συγκλονιστική εμπειρία της, τονίζοντας πως υποφέρει από εφιάλτες και αναγκάστηκε μέχρι και να μετακομίσει διότι δεν ένιωθε ασφαλής.

Ο 33χρονος Hemin Salimpirik θα περάσει 17 χρόνια στη φυλακή, ενώ ο 35χρονος Kuchar Rahim, 15.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ