ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο ασχημότερος σκύλος του 2019

Αυτός είναι ο ασχημότερος σκύλος του 2019
AP Photo

Πραγματοποιήθηκε ο 31ος διαγωνισμός ασχημότερου σκύλου και 19... διαίτερα τετράποδα διαγωνίστηκαν για το «στέμμα».

Μετά από μία σκληρή… μάχη, ο «Scamp the Tramp» στέφθηκε ασχημότερος σκύλος του 2019. Τη νίκη του εξασφάλισε σίγουρα η τρίχωμα που «καμία μαλακτική δεν μπορεί να τιθασεύσει»!

Το αφεντικό του, η Yvonne Morones, δήλωσε ότι είχε σώσει τον σκύλο «στο παρά πέντε» από ένα καταφύγιο ζώων στο Λος Άντζελες και τονίζει ότι δεν έχει μετανιώσει λεπτό.

«Γυρνούσα στο σπίτι και ήξερα πως έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Εκεί ήμασταν. Δύο άγνωστοι σε ένα αυτοκίνητο, που πηγαίναμε προς το σπίτι όπου θα κάναμε και οι δύο μια νέα αρχή. Ήταν σαν να ήξερε πως εκεί θα είναι το παντοτινό του σπίτι» αναφέρει η Morones στο CNNi.

Ο Scamp εδώ και επτά χρόνια βοηθάει εθελοντικά μαθητές που το έχουν ανάγκη, καθώς και ηλικιωμένους σε ένα τοπικό κέντρο.

Τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό κατέκτησε ο Άγριος Thang, ένα 3χρονο Πεκινουά από το Λος Άντζελες που πάσχει από τη νόσο του Καρέ, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Tostito, ένα ζωάκι από καταφύγιο σκύλων που είχε μία δύσκολη αρχή στη ζωή του με αποτέλεσμα να του λείπουν δόντια και το κάτω σαγόνι.

Δείτε στη gallery του CNN Greece και τα 19 αξιαγάπητα πλάσματα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ