Ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών φαίνεται πως πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν άνδρα που θύμωσε επειδή… τον απέρριψε η μητέρα της.

Η μικρή Fayth Percy πυροβολήθηκε στην πόλη Φρέσνο της Καλιφόρνια και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Μητέρα, κόρη και δράστης βρίσκονταν σε ένα πάρτι κοινού γνωστού, όταν ο Marco Antonio Echartea προσπάθησε να πιάσει τη γυναίκα από το χέρι κι εκείνη τον απέρριψε, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Fox News.

Λίγο μετά το συμβάν, η Deziree Menagh έφυγε από το σπίτι με έναν φίλο της και το μωρό. Την ώρα που απομακρύνονταν με το αυτοκίνητο, ο 23χρονος άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους.

«Κάποια στιγμή καθώς πλησίαζε, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στο παράθυρο του συνοδηγού. Μία από τις σφαίρες πέτυχε τη μικρή στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της» δήλωσε αστυνομικός της περιοχής που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chief Dyer updates the media on the early morning shooting of 10 month old baby Fayth Percy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fresno Police Department (@fresno.pd) στις

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι και συνελήφθη. Είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης