ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή 21χρονη κατά τη διάρκεια διαδικτυακού σεξ - Έκανε «κάτι επικίνδυνο και εξευτελιστικό»

Νεκρή 21χρονη κατά τη διάρκεια διαδικτυακού σεξ - Έκανε «κάτι επικίνδυνο και εξευτελιστικό»

Μία 21χρονη στη Βρετανία πέθανε από ασφυξία που προκάλεσε η ίδια, μετά από παρότρυνση του διαδικτυακού της φίλου να κάνει κάτι «επικίνδυνο και εξευτελιστικό» όσο εκείνος την παρακολουθούσε μέσω βιντεοκλήσης.

Η Hope Barden την ημέρα εργαζόταν με άτομα με ειδικές ανάγκες και το βράδυ, για να βγάζει περισσότερα χρήματα, προσέφερε σε χρήστες του internet συνομιλία και διαδικτυακό σεξ μέσω κάμερας (webcam girl).

Ο 45χρονος Jerome Dangar την πλησίασε μέσω διαδικτύου και μετά από τρεις μήνες «σχέσης», άρχισε να της ζητάει ερωτικά «σόου», πληρώνοντάς τη για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Η τελευταία του επιθυμία ήταν κάποιου είδους breath play, ερωτική ασφυξία, δηλαδή, κατά τη διάρκεια του σεξ. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, έπρεπε η ίδια να την προκαλέσει στον εαυτό της.

Οι Αρχές υποστηρίζουν πως όσο η Barden πνιγόταν, εκείνος ήταν online και δεν επιχείρησε καν να ειδοποιήσει την αστυνομία. Η οικογένειά της από την πλευρά της αναφέρει πως «την άφησε να πεθάνει».

Το πτώμα της 21χρονης βρήκε η συγκάτοικός της, τον περασμένο Μάιο.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Dangar καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης με την κατηγορία της κατοχής ακραίων πορνογραφικών φωτογραφιών.

Ωστόσο, όσον αφορά τον θάνατο της Hope, δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες, καθώς λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του.

«Σε κάθε σχέση υπάρχει μία “υποχρέωση” να φροντίζει ο ένας τον άλλο. Εάν κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο, ο άλλος έχει την ηθική υποχρέωση να τον βοηθήσει. Στη συγκεκριμένη τραγική περίπτωση, άφησε τη Hope να πεθάνει» αναφέρει η μητέρα της σύμφωνα με το New York Post.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ