ΚΟΣΜΟΣ

Σερβιτόρα έφτυσε τον γιο του Τραμπ σε εστιατόριο του Σικάγο

Σερβιτόρα έφτυσε τον γιο του Τραμπ σε εστιατόριο του Σικάγο
(AP Photo/Heather Ainsworth)

Ένα περίεργο περιστατικό κατήγγειλε ο γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, ο οποίος επισκέφτηκε το «Aviary», ένα πολύ γνωστό κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο του Σικάγο.

Όπως ανέφερε ο Έρικ στον ιστότοπο Breitbart, μία σερβιτόρα του εστιατορίου, τον έφτυσε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του. «Ήταν μια απόλυτα αηδιαστική πράξη από ένα άτομο που προφανώς έχει συναισθηματικά προβλήματα» είπε ο Έρικ Τραμπ στο Breitbart.

Ο ίδιος επέρριψε την ευθύνη για το περιστατικό στο Δημοκρατικό Κόμμα γενικότερα. «Για ένα κόμμα το οποίο κηρύττει την ανοχή, αυτό δείχνει για άλλη μια φορά ότι έχει ελάχιστη νοημοσύνη. Όταν κάποιος είναι τόσο άρρωστος ώστε να καταφύγει στο να φτύσει κάποιον, υπογραμμίζει απλά μια ασθένεια και απελπισία, καθώς και το γεγονός ότι κερδίζουμε», πρόσθεσε ο ίδιος στο Breitbart.

Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι δεν προτίθεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος της εν λόγω εργαζόμενης, η οποία τέθηκε σε άδεια από τη διεύθυνση.

Από την πλευρά του το βραβευμένο εστιατόριο επιβεβαίωσε ότι ένα δυσάρεστο συμβάν στο χώρο του πριν από μερικές μέρες. «Δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό και μόλις αρχίζουμε να ξεδιαλύνουμε τις λεπτομέρειες» ανέφερε η διεύθυνση με ανακοίνωση μέσω της εκπροσώπου της.

Οι ιδιοκτήτες επισημαίνουν ακόμα ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή σε κανέναν πελάτη.

Η εκπρόσωπος του εστιατορίου επισημαίνει ακόμα ότι το Aviary δέχεται διαδικτυακή επίθεση τις τελευταίες ώρες, πιθανόν από υποστηρικτές του Τραμπ που ζητούν να μπει λουκέτο στο εστιατόριο και ανεβάζουν αρνητικές κριτικές. Εξίσου κατακριτέα, υπογραμμίζει η δήλωση, είναι η συμπεριφορά όσων επαινούν αυτό που συνέβη ως μια «πράξη πολιτικής ανυπακοής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ