ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Εγκλωβίστηκε για 27 ώρες σε ασανσέρ κι επιβίωσε πίνοντας κρασί

Ιταλία: Εγκλωβίστηκε για 27 ώρες σε ασανσέρ κι επιβίωσε πίνοντας κρασί
Pixabay

Εγκλωβισμένη για 27 ώρες μέσα σε ένα ασανσέρ ήταν μία 50χρονη στην πόλη Πάντοβα της Βορείου Ιταλίας. Δεν είχε μαζί της το κινητό της και δεν έπαθε αφυδάτωση καθώς, από τύχη, είχε μαζί της… κρασί.

Το επεισόδιο αυτό διαδραματίσθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των ημερών που σημειώθηκε το κύμα καύσωνος στην βόρειο Ιταλία.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής, όταν μπήκε στον ανελκυστήρα για να μεταφέρει ένα κασόνι με κρασιά στο υπόγειο και σχεδόν αμέσως αυτός σταμάτησε να λειτουργεί.

Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει.

Ανησυχώντας γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη.

Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στην καμπίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ