ΚΟΣΜΟΣ

Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο λόγω του προκλητικού της ντυσίματος: «Με έκαναν να αισθανθώ φθηνή»

Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο λόγω του προκλητικού της ντυσίματος: «Με έκαναν να αισθανθώ φθηνή»
twitter

Η 31χρονη Harriet Osborne, μητέρα δύο παιδιών, αναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο στο οποίο είχε επιβιβαστεί και τελικά να χάσει την πτήση της, καθώς, όπως της είπε μία αεροσυνοδός, το ντύσιμό της ήταν πολύ αποκαλυπτικό και προκλητικό.

«Δεν μπορείς να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο μου με αυτή την μπλούζα, πρέπει να ρίξεις κάτι επάνω σου», ισχυρίζεται πως της είπε η αεροσυνοδός. Παρ΄ όλο που η 31χρονη φόρεσε το πουλόβερ ενός φίλου με τον οποίο θα ταξίδευαν παρέα και πάλι δεν της επετράπη να ανέβει στο αεροσκάφος, σύμφωνα πάντα με την ίδια.

Η εταιρεία, σχολιάζοντας το περιστατικό, ανέφερε: «Επιβεβαιώνουμε ότι μία επιβάτιδα της πτήσης από Μάλαγα προς Στάνστεντ στις 23 Ιουνίου δεν κατάφερε να ταξιδέψει εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς. Έπειτα από ανησυχίες σχετικά με το ντύσιμό της, το πλήρωμα τής ζήτησε ευγενικά να φορέσει μια επιπρόσθετη μπλούζα και η επιβάτιδα συμφώνησε.

Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να φέρεται ανάρμοστα προς ένα μέλος του πληρώματος. Τα πληρώματα των αεροσκαφών μας και του εδάφους είναι εκπαιδευμένα, αξιολογούν όλες τις καταστάσεις και ενεργούν γρήγορα. Δεν ανεχόμαστε καταχρηστική ή απειλητική συμπεριφορά στο προσωπικό μας».

Δείτε στην gallery τι φόραγε η 31χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ