Λαθρεπιβάτης έπεσε από αεροπλάνο – Βρέθηκε νεκρός σε κήπο
Ένας άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον κήπο ενός σπιτιού στο Λονδίνο πιστεύεται ότι ήταν ένας λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Kenya Airways λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας γνωστοποίησε ότι κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Κλάπαμ μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Προς το παρόν δεν έχει γίνει νεκροτομή και η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη.
"Σε αυτή τη φάση, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας ήταν λαθρεπιβάτης και έπεσε από τον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους της Kenya Airways που κατευθυνόταν στο Χίθροου", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στον χώρο του συστήματος προσγείωσης βρέθηκαν μια τσάντα, νερό και μερικά τρόφιμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Γαλλία προετοιμάζεται για ένα πιο «ξηρό» μέλλον - Οι στόχοι για μείωση της κατανάλωσης νερού
Κατακόρυφη άνοδος των πνιγμών στην Ευρώπη λόγω καύσωνα
Ρωσία: Νεκροί, αγνοούμενοι και τραυματίες από τις σαρωτικές πλημμύρες
Καιρός: Νέα θερμή εισβολή από την Παρασκευή - Εξασθενούν τα μελτέμια και «έρχονται» 40άρια
10:06
Λέκκας για μεγάλες φωτιές: «Η νέα κανονικότητα» - Τι φέρνει η «εξελισσόμενη κλιματική κρίση»
09:57
Liveblog: Σε Άγιο Νεκτάριο και πάνω από τα Μέγαρα τα μεγάλα μέτωπα της φωτιάς - Μπαράζ εκκενώσεων
09:47
Η Ρωσία έπληξε τρία πλοία στα ουκρανικά ύδατα της Μαύρης Θάλασσας - Μετέφεραν στρατιωτικά είδη
09:38