Λιβύη: Οι δυνάμεις του Χάφταρ βομβάρδισαν το αεροδρόμιο της Τρίπολης
Διεκόπη η εναέρια κυκλοφορία στο μοναδικό σε λειτουργία αεροδρόμιο της λιβυκής πρωτεύουσας, το Μιτίγκα, έπειτα από αεροπορική επίθεση, ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου με ανάρτηση στο Facebook, χωρίς να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ο εκπρόσωπος των δυνάμεων του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, στρατηγός Άχμεντ αλ Μισμάρι, δήλωσε στο Reuters πως οι δυνάμεις της ανατολικής Λιβύης (Λιβυκός Εθνικός Στρατός) κατέστρεψαν το κέντρο ελέγχου για μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην αεροπορική βάση στο Μιτίγκα.
Μια πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου, τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές από την επίθεση.
CULTURE
Η ατσάλινη πειθαρχία του Νόλαν: Ο Ματ Ντέιμον περιγράφει τους αυστηρούς κανόνες της «Οδύσσειας»
10:59
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ο 58χρονος ψυχολόγος που αγνοούνταν στο Ναύπλιο: Συνελήφθησαν δύο άτομα
10:50
ΕΛΛΑΔΑ
Ψάθα: Στο μικροσκόπιο οι ασυρματικές επικοινωνίες των συντονιστών - Τα αναπάντητα ερωτήματα
10:43
CULTURE
Πέλλα: Αποδόθηκε στο κοινό το βυζαντινό Κάστρο των Μογλενών- Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης
10:32
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ