ΚΟΣΜΟΣ

Υψηλός καλεσμένος: Εμφάνιση έκπληξη του Τραμπ σε γάμο

Υψηλός καλεσμένος: Εμφάνιση έκπληξη του Τραμπ σε γάμο
AP Photo/Patrick Semansky

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σε γάμο στο Νιού Τζέρσι το Σάββατο. Αφού συνεχάρη τους νεόνυμφους τους κάλεσε να αναφωνήσουν όλοι μαζί «ΗΠΑ, ΗΠΑ».

Ο γαμπρός, Πι Τζέι Μονγκέλι, μιλώντας στο CNNi, σημείωσε πως ο Τραμπ πήγε αρχικά για να γνωρίσει τη νύφη, η οποία είχε στείλει στον πρόεδρο πολλές προσκλήσεις, αλλά δεν πίστευε ότι θα εμφανιστεί τελικά.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη», σημείωσε ο Μονγκέλι και είπε πως ζήτησε από τον πλανητάρχη να πάει στην δεξίωσή τους και να γνωρίσει τους καλεσμένους.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν τον Τραμπ, ο οποίος φορά ένα σκούρο κοστούμι χωρίς γραβάτα, να στέκεται στην πόρτα και να χαιρετά τον κόσμο. Στη συνέχεια καλεί το ζευγάρι κοντά του και όλοι μαζί αρχίζουν να φωνάζουν ρυθμικά.

«Ήταν τζέντλεμαν», είπε ο γαμπρός, που – μαζί με τη σύζυγό του – είναι θερμοί υποστηρικτές του Τραμπ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε τέτοια εμφάνιση σε γάμο, καθώς τον Ιούνιο του 2017 είχα πάει, μαζί με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, σε μία γαμήλια δεξίωση στη Φλόριντα.

Trump made a surprise appearance at a wedding reception at his New Jersey golf club. The crowd chanted, 'USA! USA!', by Ralph Ellis, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ