Φλωρεντία: Χάος στους σιδηροδρόμους εξαιτίας φωτιάς στις υποδομές
Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε όσους ταξίδευαν σήμερα, Δευτέρα, με τους ιταλικούς σιδηροδρόμους, αφού ξέσπασε φωτιά στις υποδομές γύρω από τη Φλωρεντία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και να ακυρωθούν τουλάχιστον 25 δρομολόγια τρένων υψηλής ταχύτητας.
Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε μια μονάδα ελέγχου δικτύου και σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, πιθανόν οφείλεται σε εμπρησμό, ανακοίνωσε η εταιρία σιδηροδρομικού δικτύου RFI.
Η αναστάτωση αυτή επηρέασε τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πόλεων, σε μια εβδομάδα όπου τα συνδικάτα των εργαζομένων στις μεταφορές έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη και την Παρασκευή.
Οι αμαξοστοιχίες γύρω από τη Φλωρεντία ακινητοποιήθηκαν προκειμένου οι αρχές να διενεργήσουν έρευνα. Η υπηρεσία έχει ήδη αποκατασταθεί αλλά με τρεις ώρες καθυστέρηση κατά μέσο όρο και 25 ακυρώσεις δρομολογίων των τρένων υψηλής ταχύτητας, πρόσθεσε η RFI.
Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι - Οι ημερομηνίες
01:00
Voucher βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών: Ποια η προθεσμία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
00:30
Ορατή σε όλη την Ευρώπη η έκλειψη ηλίου του Αυγούστου - Πρώτη φορά από το 2006 στη Γηραιά Ήπειρο
23:55
Οι φάλαινες φυσητήρες κοιμούνται κάθετα στη θάλασσα - Τι ρόλο παίζουν οι φυσαλίδες στην άνωση
23:43