ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βρήκε ταριχευμένο βρέφος στον καταψύκτη της μητέρας του

ΗΠΑ: Βρήκε ταριχευμένο βρέφος στον καταψύκτη της μητέρας του
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/David Dermer

Ταριχευμένο βρέφος στον καταψύκτη της μητέρας του εντόπισε ένας άνδρας στο St. Louis, στην πολιτεία Μιζούρι, των ΗΠΑ.

Ο 37χρονος Άνταμ Σμιθ, σύμφωνα με το NBC News, δήλωσε πως έκανε την μακάβρια ανακάλυψη καθώς καθάριζε το διαμέρισμα της μητέρας του.

Στον καταψύκτη υπήρχε για πολλές δεκαετίες ένα κουτί, το οποίο η μητέρα του, η οποία απεβίωσε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, του είχε απαγορεύσει να ανοίξει.

Δεν περίμενε ποτέ ότι θα έβρισκε κάτι τέτοιο, μιας και πιθανολογούσε ότι το κουτί περιέχει κάποια παλιά γαμήλια τούρτα ή ακόμη και χρήματα. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν ανοίγοντας το κουτί, αντίκρισε τα απομεινάρια ενός ταριχευμένου μωρού κοριτσιού, τυλιγμένο με μια ροζ κουβέρτα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, η μητέρα του ζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα πάνω από 20 χρόνια. Ακόμη κι όταν ήταν ετοιμοθάνατη, δεν του είπε τι περιέχει το κουτί, κάτι που τον έκανε αργότερα να σκεφτεί ότι ίσως ευθυνόταν η ίδια για το τι συνέβη στο βρέφος και δεν ήθελε να το μάθει κανείς.

Μετά από την ανακάλυψη αυτή, κάποιοι συγγενείς του είπαν πως κάποτε η μητέρα του γέννησε δίδυμα και πως το ένα γεννήθηκε νεκρό ενώ το άλλο δόθηκε για υιοθεσία. Ο Σμιθ έδωσε στην αστυνομία δείγμα DNA του προκειμένου να ελεγχθεί αν το βρέφος ήταν αδερφή του.

Η αστυνομία του St. Louis θεώρησε την υπόθεση ύποπτη και εξετάζει το ενδεχόμενο κακοποίησης του βρέφους, ενώ αναμένεται η νεκροψία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ