ΚΟΣΜΟΣ

Ισόβια στη μητέρα που έπνιξε τα δύο της παιδιά για να μπορεί να κάνει σεξ με αγνώστους επί πληρωμή

Ισόβια στη μητέρα που έπνιξε τα δύο της παιδιά για να μπορεί να κάνει σεξ με αγνώστους επί πληρωμή
Facebook

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η 23χρονη Λουίζ Πόρτον από τη Βρετανία η οποία δολοφόνησε τα δύο μικρά της κορίτσια  γιατί «ήταν εμπόδιο» στα «σχέδιά της», τα οποία ήταν να κάνει σεξ με αγνώστους έναντι αμοιβής.

Η 23χρονη έπνιξε με τα χέρια της την 3χρονη Λέξι και την 16 μηνών Σκάρλετ με διαφορά δύο εβδομάδων και προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι πέθαναν από παθολογικά αίτια, χωρίς να τα καταφέρει.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, καθυστέρησε να τηλεφωνήσει σε ασθενοφόρο γιατί ήθελε να βεβαιωθεί πως τα παιδιά είχαν ξεψυχήσει.

Η Πόρτον, η οποία θα μείνει στη φυλακή το λιγότερο 32 χρόνια, εκπορνευόταν ενώ σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, δεν δίσταζε να προσκαλεί τους πελάτες της ακόμα και στο ίδιο της το σπίτι, όπου στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα κοριτσάκια.

Η δικαστής χαρακτήρισε τις πράξεις της «διαβολικές» ενώ ο πατέρας των παιδιών που παρευρέθηκε στη δίκη, ήταν συντετριμμένος λέγοντας πως μετά τον θάνατο των παιδιών «δεν έχει τίποτα».

«Την μισώ, καμία ποινή δεν είναι αρκετή καθώς δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου», είπε στο δικαστήριο.

Η Πόρτον συνομιλούσε με διάφορους άνδρες μέσω σάιτ γνωριμιών, στέλνοντάς τους αποκαλυπτικές της φωτογραφίες, ενώ «ψάρευε» πελάτες μέσω Διαδικτύου για σεξ επί πληρωμή.

Μάλιστα, είχε πάει κάποια στιγμή την κόρη της στο νοσοκομείο, ωστόσο και τότε φαίνεται πως δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της, καθώς, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, συνέχιζε ακόμα και τότε να κλείνει ερωτικά ραντεβού με πελάτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ