Πανικός στον αέρα – Αναταράξεις σε πτήση προκάλεσαν τον τραυματισμό 14 ανθρώπων
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης από τον Μαυρίκιο της ισπανικής εταιρείας τσάρτερ Evelop, όταν το αεροσκάφος έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις, με αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να τραυματιστούν και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες στη Μαδρίτη.
Το Airbus A330-343 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης, χθες το βράδυ, μετά το περιστατικό που διήρκησε 15 δευτερόλεπτα, και συνέβη πάνω από την Αιθιοπία.
Τρία μέλη του πληρώματος βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Σύμφωνα με μια πηγή από την εταιρεία, 11 επιβάτες αγνόησαν την ένδειξη να φορέσουν τη ζώνη τους, προτού το αεροσκάφος πέσει στις αναταράξεις.
Η εφημερίδα El Mundo μετέφερε σήμερα τη μαρτυρία ενός επιβάτη που περιέγραψε πως κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, πολλοί άνθρωποι «εκσφενδονίστηκαν προς την οροφή του αεροπλάνου, πετούσαν στον αέρα, όπως ακριβώς βλέπουμε στις ταινίες».
«Νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε» είπε στην El Mundo, προσθέτοντας ότι μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκαλιάζονταν.
Ιράν: O Μοτζταμπά Χαμενεΐ συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ανώτατης αρχής ασφαλείας της χώρας
15:08
Βρετανία: Εξαντλήθηκαν φασόλια, σούπες και εμφιαλωμένο νερό λόγω της λίστας εκτάκτου ανάγκης
14:58
Το modus operandi των αχυρανθρώπων του «Mr Χωριάτικο» και το μεγάλο «κόλπο» με τα POS
14:54
«Αναδιοργάνωση» των επιτροπών ελέγχου εξαγγέλλει ο ΙΣΑ στη «σκιά» του θανάτου Μαζωνάκη
14:48