Ισπανία: Νεκρός ο πιλότος του στρατιωτικού αεροσκάφους που συνετρίβη
Ισπανικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα ανοικτά των νοτιοανατολικών ακτών της χώρας το πρωί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος, όπως ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία.
Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.
Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.
ΚΟΣΜΟΣ
Λούβρο: «Φρούριο» η πτέρυγα όπου κλάπηκαν τα κοσμήματα - Κάγκελα στα παράθυρα και δεκάδες κάμερες (pics)
12:44
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαπωνία: Στις 20 Ιανουαρίου επαναλειτουργεί ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός στον κόσμο
12:43
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Εκπληκτικό ταλέντο»: Τα διθυραμβικά σχόλια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ για την Αριάνα Γκράντε (pic&vid)
12:39
ΕΛΛΑΔΑ
Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αθήνα λόγω βροχής: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας, κέντρο, Αττική
12:32
ΚΟΣΜΟΣ