Γερμανία: Δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο στο αεροδρόμιο του Μονάχου
Άνοιξαν τα τέρμιναλ του αεροδρομίου του Μονάχου που είχαν κλείσει νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, από την αστυνομία. Ο συναγερμός στο σημείο σήμανε αφότου άγνωστος πέρασε σε φυλασσόμενο χώρο.
Χιλιάδες ταξιδιώτες εγκλωβίστηκαν, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας και να ξεκινήσουν οι πτήσεις τους.
«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ένα άτομο έχει πιθανότατα εισέλθει από μία έξοδο κινδύνου σε φυλασσόμενο χώρο του τέρμιναλ 2. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αστυνομία να λάβει μέτρα», ανέφερε το αεροδρόμιο σε ανάρτησή του στο Twitter.
Άμεσα, έκλεισε το τέρμιναλ 2 και περιοχές του τέρμιναλ 1, ωστόσο το αεροδρόμιο ενημέρωσε με νεότερη ανάρτησή του πως η αστυνομία δεν εντόπισε τίποτα ύποπτο και όλοι οι χώροι έχουν πλέον ανοίξει.
Ο εν λόγω αεροδρόμιο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στη Γερμανία και δέχεται καθημερινά 130.000 επιβάτες.
Τομ Χόλαντ - Ζεντάγια: Πρώτη κοινή εμφάνιση στα Βραβεία Emmy
17:52
ΥΠΕΞ: Η Δημοκρατία κατευθυντήρια αρχή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής
17:41
Παγκόσμιο Εμπόριο: Απαραίτητη η μεταρρύθμιση - Η αδράνεια μπορεί να κοστίσει το 10% του ΑΕΠ
17:32
Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Η ανάγνωση βιβλίων συνδέεται με καλύτερη υγεία
17:30