Κύπρος: Άγριος καυγάς και μαχαιρώματα μεταξύ τουριστών σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα
Άγριος καυγάς ξέσπασε την Παρασκευή στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε 10 συλλήψεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν περίπου 20 άτομα από το Κουβέιτ και τη Βρετανία πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά από την πισίνα.
Μάλιστα, ένα άτομο έβγαλε μαχαίρι, ενώ στον καυγά ενεπλάκησαν και φρουροί ασφαλείας του καταλύματος, οι οποίοι προσπαθούσαν να σταματήσουν τον διαπληκτισμό.
Η αστυνομία μετά τη διερεύνηση του περιστατικού, καθώς και από μαρτυρίες, πέρασε χειροπέδες σε 10 άτομα από το Κουβέιτ για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Alphanews.live, ήταν ο τραυματισμός δύο Βρετανών οι οποίοι με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και κρατήθηκαν για νοσηλεία.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άτομα από το Κουβέιτ που συμμετείχαν στη συμπλοκή, οι οποίοι έφεραν μικροεκδορές και μώλωπες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.
Ασπίδα του Αχιλλέα: Έπεσαν οι υπογραφές για τον ελληνικό Θόλο - Πώς αλλάζει η αεράμυνα της χώρας
11:20
Γεραπετρίτης για καλώδιο: «Δεν χρειάζεται η έγκριση της Τουρκίας - Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο»
11:19
«Τζένη Τζένη»: Το «ηλιόλουστο ρέκβιεμ» του Νίκου Καραθάνου για λίγες ακόμη παραστάσεις στον Πειραιά
11:17
Αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»: Επιβάτης σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στο πλήρωμα
11:14