ΚΟΣΜΟΣ

Απρόσμενος επισκέπτης: Αρκούδα αράζει στο μπάνιο ξενοδοχείου

Απρόσμενος επισκέπτης: Αρκούδα αράζει στο μπάνιο ξενοδοχείου
screen grab από βίντεο

Την τρομάρα τη ζωή τους πήραν οι θαμώνες και το προσωπικό ενός ξενοδοχείου στη Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ανακάλυψαν μια μαύρη αρκούδα, η οποία ήταν αραχτή στο μπάνιο των γυναικών.

Η αρκούδα φαίνεται πως μπήκε στην τουαλέτα από το παράθυρο ενώ, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραμένει ατάραχη στη θέα των εργαζομένων που μπαίνουν στο μπάνιο και αρχίζει να περιπλανιέται πάνω στον πάγκο.

Για την αντιμετώπιση της κατάστασης, στο σημείο έσπευσαν ειδικοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ηρεμιστικό, προκειμένου να ακινητοποιήσουν το μεγάλο ζώο και στη συνέχεια να το μεταφέρουν εκτός του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα, οι θαμώνες του ξενοδοχείου, απαθανάτιζαν τις σκηνές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Καθώς το πάρκο βρίσκεται κοντά στο εθνικό πάρκο Yellowstone, οι αναμετρήσεις με ζώα της άγριας φύσης δεν είναι σπάνιες. Ο οργανισμός για την άγρια ζωή προειδοποίησε ότι με την άφιξη του φθινοπώρου, οι αρκούδες είναι ιδιαίτερα δραστήριες, καθώς ψάχνουν για τροφή προτού πέσουν σε χειμερία νάρκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ