ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Στα χέρια της Αστυνομίας ο ύποπτος για τη δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα

Αυστραλία: Στα χέρια της Αστυνομίας ο ύποπτος για τη δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα
FACEBOOK

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 26χρονης Κύπριας Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία  βρέθηκε νεκρή σε πάρκο στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, για την υπόθεση συνελήφθη ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος εκτιμάται από την αστυνομία ότι συνδέεται

Όπως αναφέρει η Αστυνομία του Queensland με tweet της, «Ένας 34χρονος βοηθά την Αστυνομία στις έρευνες για το θάνατο της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα. Προς το παρόν δεν θα δώσουμε άλλες πληροφορίες».

Όπως μεταδίδει το offsite.com.cy, αν και δεν αναφέρεται το όνομα του συλληφθέντα, εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 34χρονο Bradley Edwards τον οποίο αναζητούσε με ανακοίνωση της η Αστυνομία από το Σάββατο.

ioli xatzilura

Όπως ανέφερε η Αστυνομία στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να κινείται ύποπτα κρατώντας την τσάντα της 26χρονης Κύπριας. Λίγες ώρες μετά η Ιόλη εντοπίζεται ημίγυμνη μέσα σε μία λίμνη αίματος, πεταμένη γεμάτη μώλωπες σε θάμνο του πολυσύχναστου πάρκου του Μπρϊσμπειν.

Ο αδερφός της μίλησε στις Brisbane Times μερικά λεπτά μετά την επιβεβαίωση από την αστυνομία στα μέσα ότι ο θάνατος εξετάζεται ως ύποπτος. «Τι σημαίνει ύποπτος θάνατος; Σημαίνει ότι είναι μάλλον δολοφονία;», διερωτάται.

Πάντως εξήγησε ότι δεν είχαν συχνή επαφή με την αδερφή του τα τελευταία χρόνια, αφού «είχε υιοθετήσει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και έγινε απόμακρη». «Εάν είχα μια ευκαιρία να της μιλήσω ξανά, θα της έλεγα ότι της έλεγα πάντα, και αυτό είναι να προσέχει τη ζωή της. Ήταν μια ευγενική ψυχή, απλώς απομακρύνθηκε», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι την τελευταία φορά που είχαν μιλήσει, τους είχε πει ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο. Δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να επικεντρώνεται στα «αρνητικά στοιχεία» για τη ζωή της αδερφής του αλλά αντίθετη θέλει να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις.

«Όταν της έκανες κάτι κακό, αυτή το συγχωρούσε πολύ εύκολα. Της άρεσαν τα αξεσουάρ, όλα τα γυναικεία πράγματα. Ήταν πολύ καλή, ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ