ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με το θάνατο της δολοφόνου του καρτέλ του Ελ Τσάπο

Μυστήριο με το θάνατο της δολοφόνου του καρτέλ του Ελ Τσάπο
CEN/Central European News

Νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της βρέθηκε η Κλαούντια Οτσόα Φίλιξ (Claudia Ochoa Felix), το μοντέλο το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ήταν από τις καλύτερες δολοφόνους του καρτέλ Σιναλόα του Χοακίν Ελ Τσάπο.

Η Φίλιξ, η οποία είχε το παρατσούκλι «Βασίλισσα των Άνθραξ», εκτιμάται ότι είχε διαπράξει πολλαπλές δολοφονίες για λογαριασμό του καρτέλ, ισχυρισμούς, ωστόσο τους οποίους η ίδια πάντα αρνιόταν.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της περιβάλλονται από μυστήριο, αφού δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου της. Παραμένει επίσης ασαφές αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ορισμένα μέσα αναφέρουν ότι η 35χρονη πέθανε από αναρρόφηση στον πνεύμονα και άλλα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές έδειξαν ίχνη αλκοόλ και άλλων ουσιών στον οργανισμό της.

Σύμφωνα με αναφορές, η κοπέλα διασκέδαζε σε ένα νυχτερινό κλαμπ στην πόλη Κουλιακάν του Μεξικού και ότι αργότερα το ίδιο βράδυ πήγε στο σπίτι ενός άντρα. Όταν ο άντρας προσπάθησε να την ξυπνήσει, εκείνη δεν ανταποκρινόταν και τότε αυτός κάλεσε τις Αρχές.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, η Φίλιξ φέρεται να ήταν σύντροφος του επικεφαλής της ομάδας Λος Άνθραξ που συνεργαζόταν με το καρτέλ του Ελ Τσάπο για να... βγάζει από τη μέση όσους ήθελε ο διαβόητος έμπορος ναρκωτικών.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Φίλιξ ήταν παντρεμένη με έναν διακινητή ναρκωτικών του καρτέλ Σιναλόα με το παρατσούκλι «Ελ Τσάβο Φελίξ» με τον οποίο φέρεται να έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ